Fastighetsbolag som har fastigheter i Degeberga

Annons:
I Degeberga finns det 22 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Degeberga. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Degeberga. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Degeberga så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Degeberga så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Degeberga så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Degeberga. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Degeberga har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Degeberga

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Degeberga har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Degeberga. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Degeberga du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Degeberga kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Degeberga om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Degeberga. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Degeberga som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Olseröd 3:35
RoteholmsvHanne Dreutler Design AB
UgglevStationsbackens Samfällighetsförening
Stationsbacken 4Bustorp Fastighets AB
JulebodavDgs Fastighets AB
TrollemöllavMunkahage Fastighets AB
Örtagårdsv. 1


Agusagården
Agusagården
297 94 DEGEBERGA


Bullarp AB
Sockenv. 456
297 95 Degeberga


Carlssons Fastigheter I Degeberga AB
Hjortholmenv. 70
297 95 Degeberga


Degeberga Allservice
Bökestorpsv. 75
297 94 DEGEBERGA


Degeberga-Hörröd-Ekedala Vägsamfällighet
Mörkavadsv. 333
297 95 Degeberga


Drakamöllan AB
Drakamöllans v. 105
297 95 Degeberga


Fastigheten Hörröd 10:17
N. Rebbetuarödsv. 1
297 94 DEGEBERGA


Forsa Konsult
Tingsv. 38
297 31 Degeberga


Gauffinska Gården Fast.förvaltn.
Saxamöllan
297 32 DEGEBERGA


Kvarterängeln AB
Julebodav. 13
297 95 Degeberga


Lillafors Fastigheter AB
Lillaforsv. 103
297 94 DEGEBERGA


Lövenskiold Jacob Pontus
Kung Borres v. 343 -37
297 94 DEGEBERGA


Maglehems Antenn och Fastighet
Höingav. 6
297 95 Degeberga


Piddes Maskin&Byggplåt AB
St. Månhällev. 12
297 31 Degeberga


Skånegårdar AB
Rebbetuaröd
297 94 DEGEBERGA


Tenghagen & Co I Kristianstad AB
Bellarörsv. 4
297 95 Degeberga

Annons:

Fastighetsägare i Degeberga

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Degeberga. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Degeberga från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Degeberga som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Degeberga.

Fastighetsmäklare i Degeberga

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Degeberga så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Degeberga från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Degeberga riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Degeberga

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånare: 1291, år 2010

Här finns mer information om staden Degeberga.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.