Fastighetsbolag som har fastigheter i Broby

Annons:
I Broby finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Broby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Broby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Broby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Broby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Broby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Broby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Broby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Broby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Broby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Broby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Broby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Broby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Broby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Broby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Broby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Nöbbelövs Samfällighetsförening
NöbbelövStömshalls Fastigheter
Trådg. 2AB Järletoft Fastigheter
Kroma Förvaltnings AB
Brittens


AB Östra Göinge Fastigheter Nr 1
Storg. 4
280 60 Broby


Diedenporten AB
Industrig. 3
280 60 Broby


Gustafssons Fastigheter i Broby
Storg. 38
280 60 Broby


Göinge Industri AB
Pappersbruksv. 10 B
280 60 Broby


Radan Fastigheter AB
Tydingeg. 30
280 60 Broby


Strömshalls Fastigheter
Trådg. 2
280 60 Broby


Östra Göinge Kommuns Industrifastighets AB
Storg. 4
280 60 Broby

Annons:

Fastighetsägare i Broby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Broby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Broby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Broby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Broby.

Fastighetsmäklare i Broby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Broby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Broby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Broby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Broby

Broby är en tätort som är centralort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Kyrkan, Östra Broby kyrka, ligger mitt i byn vid torget. Mittemot kyrkan ligger det gamla gästgiveriet. Låg- och mellanstadieskolan heter Prästavångsskolan och högstadieskolan heter Göingeskolan. Bakom Prästavångsskolan ligger simhallen, sporthallen och idrottsplatsen

Yta: 368,49 hektar
Invånare: 2920, år 2010

Här finns mer information om staden Broby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.