Fastighetsbolag som har fastigheter i Brantevik

Annons:
I Brantevik finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Brantevik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Brantevik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Brantevik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Brantevik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Brantevik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Brantevik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Brantevik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Brantevik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Brantevik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Brantevik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Brantevik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Brantevik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Brantevik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Brantevik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Brantevik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


AB Diorama
Brantehög


Branteviks Bykrog & Hotell
Östersjög. 33
272 38 Brantevik


Stella Polaris 1 AB
Branteviksv. 81
272 38 Brantevik

Annons:

Fastighetsägare i Brantevik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Brantevik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Brantevik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Brantevik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Brantevik.

Fastighetsmäklare i Brantevik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Brantevik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Brantevik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Brantevik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Brantevik

Brantevik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Brantevik är ett fiskeläge på Österlen, ungefär fem kilometer söder om Simrishamn. Söder om orten ligger bad- och strövområdet Grönet med betade hagmarker och klippstränder. Ursprungligen var ortens huvudnäringar sjöfart, fiske och jordbruk. Numera är turism den viktigaste näringen.

Yta: 68,94 hektar
Invånare: 409, år 2010

Här finns mer information om staden Brantevik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.