Fastighetsbolag som har fastigheter i Blentarp

Annons:
I Blentarp finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Blentarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Blentarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Blentarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Blentarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Blentarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Blentarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Blentarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Blentarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Blentarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Blentarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Blentarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Blentarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Blentarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Blentarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Blentarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Sövdemölla Samfällighetsförening
BlentaBlentarps Allservice AB
RöddevFöretagshuset i Blentarp HB
Ravinv. 9Multi Fasad I Blentarp
StröängSkånska Hus & Gårdar Fastighetsförmedling
Korrarpsv. 146Peters Alltjänst
Tullboden


Bankmannen 5
Ågerupsvägen
275 64 Blentarp


Bruse och Jönsson Fastighets AB
Kläggeröd 443
275 64 Blentarp


Davidssons Fastigheter I Skåne HB
Kristians v. 10
275 62 Blentarp


Elsagården AB
Elsagården
275 64 Blentarp


Gasken AB
Klara Hansson v. 7
275 61 BLENTARP


Hemmestorps Samfällighetsförening
Starv. 77
275 63 BLENTARP


Karups Nygårds Första Avloppssamfällighet
Kronv. 11
275 64 Blentarp


Karups Nygårds Samf.För För Fritidsanl
Stenäng 8
275 64 Blentarp


Ljungbackens Samfällighetsförening
Hemmestorpsv. 12
275 63 BLENTARP


Mmk Tak&Fastighetsservice AB
Varpeäng 8
275 64 Blentarp


Mmk Tak&Fastighetsservice AB
Varpeäng 8
275 64 Blentarp


Samfäll.För Hemmestorps V Fritidsbyars Utfartsv
Björngången 60
275 63 BLENTARP


Samfällighetsför Ljungbackens Avloppsanl
Hemmestorpsv. 1
275 63 BLENTARP


Stefan Lundberg För Hemmestorp 4:48
G. Lundav. 2647
275 63 BLENTARP


Storkgården
Hemmestorpsv. 9
275 63 BLENTARP

Annons:

Fastighetsägare i Blentarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Blentarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Blentarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Blentarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Blentarp.

Fastighetsmäklare i Blentarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Blentarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Blentarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Blentarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Blentarp

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånare: 1216, år 2010

Här finns mer information om staden Blentarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.