Fastighetsbolag som har fastigheter i Bjuv

Annons:
I Bjuv finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bjuv. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bjuv. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bjuv så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bjuv så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bjuv så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bjuv. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bjuv har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bjuv

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bjuv har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bjuv. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bjuv du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bjuv kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bjuv om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bjuv. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bjuv som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Björnbärsgatans Samfällighetsförening
Björnbärsg. 12


Bolo Dam- och Herrmode
S. Storg. 17
267 31 Bjuv


E.G. Meyer Fastigheter AB
Brogårdav. 2
267 90 BJUV


Höganäs Bjuf Fastighets AB
IlAB Fastigheter AB
070 - 247 87 77Nilsson Gustav Handelsträdgård Eftr., HB
Hedenv. 26
267 90 BJUV

Annons:

Fastighetsägare i Bjuv

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bjuv. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bjuv från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bjuv som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bjuv.

Fastighetsmäklare i Bjuv

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bjuv så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bjuv från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bjuv riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bjuv

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånare: 6832, år 2010

Här finns mer information om staden Bjuv.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.