Fastighetsbolag som har fastigheter i Bjärred

Annons:
I Bjärred finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bjärred. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bjärred. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bjärred så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bjärred så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bjärred så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bjärred. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bjärred har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bjärred

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bjärred har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bjärred. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bjärred du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bjärred kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bjärred om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bjärred. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bjärred som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Öresund Hus & Mark AB
TegelbruksvMagnum Opus Fastighets AB
örnvFastigheten Mejeriet KB
Flädie Mejeriv. 13Borgeby 2 AB
Basunv. 6Berny Arne Gunnar Thomsner
Plantagev. 7Mamego AB
Björkv. 18Finn & Berit Thystrup
N. Villav. 38


Bjurfors Bjärred
Vikingav. 1
237 31 Bjärred


Cantho AB
Lärkv. 6
237 37 Bjärred


Complana AB
Flädie Kyrkv. 27
237 91 Bjärred


Corretto AB
Majorsv. 6
237 32 BJÄRRED


Ebba Bror Och Caroline Bancks Stiftelse
Trollsjöv. 34
237 33 Bjärred


Ei Elektro Innovation AB
Hovslagarev. 4
237 32 BJÄRRED


Flädie Kvarn
Flädie Kyrkv. 7 F
237 91 Bjärred


Procedural Properties AB
Ö. Kennelv. 17
237 35 Bjärred


Servantis AB
Örnv. 9
237 37 Bjärred


Spab Fastigheter AB
Desideriav. 10
237 41 BJÄRRED


Tomva Fastigheter AB
Kornettv. 5
237 41 BJÄRRED


Tribe Of Sales AB
Vikingav. 14
237 31 Bjärred


Varvtalet AB
070 - 515 04 30Weiab Systemlösningar AB
S. Västkustv. 33
237 36 BJÄRRED

Annons:

Fastighetsägare i Bjärred

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bjärred. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bjärred från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bjärred som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bjärred.

Fastighetsmäklare i Bjärred

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bjärred så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bjärred från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bjärred riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bjärred

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånare: 9542, år 2010

Här finns mer information om staden Bjärred.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.