Fastighetsbolag som har fastigheter i Bjärnum

Annons:
I Bjärnum finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bjärnum. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bjärnum. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bjärnum så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bjärnum så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bjärnum så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bjärnum. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bjärnum har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bjärnum

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bjärnum har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bjärnum. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bjärnum du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bjärnum kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bjärnum om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bjärnum. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bjärnum som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Bistret 1
Boställsg. 48Mondo Wellness HB
FjärdingsmannagLindbecksbyggen AB, Lars
AlgHsb Bostadsrättsförening Korgmakareni Osby
VallgÅkarp 1:53 AB
HågnarpsvHsb Skåne Ek för
Vallg


Amac AB
Vallg. 3
280 20 BJÄRNUM


Bjärnums Folkets Park
Norra v. 44
280 20 BJÄRNUM


Bjärnums Trading HB
L. Mölleröd 1599
280 20 BJÄRNUM


Emf El Mark Fastighet AB
L. Dalsjö 499
280 20 BJÄRNUM


Fmc i Bjärnum
Almg. 11
280 20 BJÄRNUM


Hsb Bostadsrättsförening Valtersro Iosby
Vallg. 2
280 20 BJÄRNUM


Högahults Fastigheter AB
Kroppedammsg. 23 A
280 20 BJÄRNUM


Högahults Samfällighetsförening
Högahult 1521
280 20 BJÄRNUM


Intus AB
Vallg. 3
280 20 BJÄRNUM


Papilio AB
Boställsgatan
288 33 BJÄRNUM


Snapphanebygdens Stiftelse
Stenroth i Hässleholm AB
Hillarp 1258
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Fastighetsägare i Bjärnum

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bjärnum. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bjärnum från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bjärnum som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bjärnum.

Fastighetsmäklare i Bjärnum

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bjärnum så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bjärnum från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bjärnum riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bjärnum

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånare: 2674, år 2010

Här finns mer information om staden Bjärnum.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.