Fastighetsbolag som har fastigheter i Billesholm

Annons:
I Billesholm finns det 20 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Billesholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Billesholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Billesholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Billesholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Billesholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Billesholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Billesholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Billesholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Billesholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Billesholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Billesholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Billesholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Billesholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Billesholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Billesholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Bolestad Fastighets AB
Ljungsgårdsv. 37Bramseglet AB
Böketoftav. 75Hem & allt i allo Helsingborgsservice
östraBerghs Husbilar och Fritid
BäckstigenKågeröds Fiber Förvaltnings AB
Skruvgatan


Berne Fasth Förvaltning AB
Storg. 18
267 73 Billesholm


Billesholms Arbetares Fastighetsför Upa
Västervångsv. 2
267 71 Billesholm


Carlsson & Carlsson i Viken AB
Böketoftav. 75
267 74 BILLESHOLM


Dahlberg Managment AB
Läsg. 5
267 71 Billesholm


Ellets Vägs Samfällighetsförening
Kvidingev. 7
260 50 Billesholm


Fenix Sport&Gymnastikservice AB
N. Vramsv. 10
267 72 BILLESHOLM


Klågevik AB
Böketoftav. 75
267 74 BILLESHOLM


Linsko Fastigheter AB
Fiberg. 3
267 73 Billesholm


Linus Sjödin Bygg AB
Böketoftav. 45
267 72 BILLESHOLM


S:t Serafims Diakonisällskaps Stiftelse I Sv.
Schaktsv. 10
267 74 BILLESHOLM


Sven Anders Gård AB
Nya v. 38
267 71 Billesholm


Team Bartender i Sverige AB
Risekatslösav. 81
267 71 Billesholm


Thomas Severinsson AB
Spinng. 3
267 73 Billesholm


Wramsgunnarstorps Uthurning & Förvaltning AB
Wrams Gunnarstorpsv. 8
267 72 BILLESHOLM


Åvarps Samfällighetsförening
Brantastigsv. 12
267 72 BILLESHOLM

Annons:

Fastighetsägare i Billesholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Billesholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Billesholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Billesholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Billesholm.

Fastighetsmäklare i Billesholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Billesholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Billesholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Billesholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Billesholm

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånare: 2910, år 2010

Här finns mer information om staden Billesholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.