Fastighetsbolag som har fastigheter i Billeberga

Annons:
I Billeberga finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Billeberga. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Billeberga. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Billeberga så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Billeberga så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Billeberga så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Billeberga. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Billeberga har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Billeberga

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Billeberga har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Billeberga. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Billeberga du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Billeberga kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Billeberga om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Billeberga. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Billeberga som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Allt Om Bygg, Landskrona
årupsvHedenborgs Samfällighetsförening
Heden 6708Wärmö VVS
Värmö


Billefast AB
Tostarp 5830
268 74 Billeberga


Elvireborg Invest AB
Elvireborg 7590
268 74 Billeberga


Gamla Väg 17 Samfällighetsförening
Rosenhäll 553
268 73 BILLEBERGA

Annons:

Fastighetsägare i Billeberga

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Billeberga. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Billeberga från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Billeberga som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Billeberga.

Fastighetsmäklare i Billeberga

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Billeberga så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Billeberga från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Billeberga riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Billeberga

Billeberga är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Billeberga socken i Skåne. I Billeberga ligger Billeberga kyrka. Det finns två handelsträdgårdar här, K.G. Hanssons Handelsträdgård AB och Ahls Handelsträdgård.

Yta: 106,13 hektar
Invånare: 987, år 2010

Här finns mer information om staden Billeberga.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.