Fastighetsbolag som har fastigheter i Båstad

Annons:
I Båstad finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Båstad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Båstad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Båstad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Båstad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Båstad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Båstad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Båstad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Båstad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Båstad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Båstad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Båstad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Båstad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Båstad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Båstad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Båstad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

Advokatfirman Wagenius & Gustafsson
Agardhsg. 59
269 33 BÅSTAD


Båstadhem AB
0431 - 750 30Fastighetsbyrån
Köpmansg. 59
269 33 BÅSTAD


Nadjafi Kristensen Fastighetsförmedling AB
Köpmansg. 96
269 31 BÅSTAD


Stigbertils Mäklare i Båstad AB
Köpmansg. 13
269 33 BÅSTAD

Annons:

Fastighetsägare i Båstad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Båstad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Båstad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Båstad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Båstad.

Fastighetsmäklare i Båstad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Båstad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Båstad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Båstad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånare: 4961, år 2010

Här finns mer information om staden Båstad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.