Fastighetsbolag som har fastigheter i Åstorp

Annons:
I Åstorp finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åstorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åstorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åstorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åstorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åstorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åstorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åstorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åstorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åstorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åstorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åstorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åstorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åstorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åstorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åstorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

Euroimp AB
042 - 500 10Fredrikssons Fastigheter I Åstorp AB
Malmöv. 2
265 36 åstorp


Igrab
Ji-te g. 1
265 38 åstorp


Kvidingebyggen AB
Storg. 3
265 34 åstorp


Lamaro AB
Bang. 6
265 38 åstorp


Rifast i Skåne AB
Bang. 6
265 38 åstorp


Riksbyggen
Storg. 2
265 34 åstorp


Svedulf Fastighets AB
Malmöv. 2
265 21 åstorp


Svensk Fastighetsförmedling
Torgg. 4 A
265 34 åstorp


Takia AB
Plåtslagareg. 13
265 33 ÅSTORP

Annons:

Fastighetsägare i Åstorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åstorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åstorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åstorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åstorp.

Fastighetsmäklare i Åstorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åstorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åstorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åstorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åstorp

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånare: 9488, år 2010

Här finns mer information om staden Åstorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.