Fastighetsbolag som har fastigheter i Asmundtorp

Annons:
I Asmundtorp finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Asmundtorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Asmundtorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Asmundtorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Asmundtorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Asmundtorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Asmundtorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Asmundtorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Asmundtorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Asmundtorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Asmundtorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Asmundtorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Asmundtorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Asmundtorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Asmundtorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Asmundtorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Muraren I Asmundtorp AB
AsmundtorpsvMolway Fastighet AB
VerktygsvRåga Hörstadsvägens Samfällighetsförening
RågaElt Vård AB
SmedvPappersströ Sweden AB
Tågarpsv. 79Banér Fastigheter AB
KustvRåga Hörstads Samfällighetsförening
RosengårdsvNORRA RÖNNEBERGAVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
N. Rönnebergav. 95


Cardello Fastigheter AB
Kustv. 250
261 75 Asmundtorp


Drembo Fastigheter AB
Agronomv. 23
261 75 Asmundtorp


Ellenholm Resurs AB
Kustv. 146
261 75 Asmundtorp


Ängahusens Samfällighetsförening
Ängahusv. 148
261 76 ASMUNDTORP

Annons:

Fastighetsägare i Asmundtorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Asmundtorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Asmundtorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Asmundtorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Asmundtorp.

Fastighetsmäklare i Asmundtorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Asmundtorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Asmundtorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Asmundtorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Asmundtorp

Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Yta: 100,15 hektar
Invånare: 1562, år 2010

Här finns mer information om staden Asmundtorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.