Fastighetsbolag som har fastigheter i Allerum

Annons:
I Allerum finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Allerum. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Allerum. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Allerum så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Allerum så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Allerum så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Allerum. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Allerum har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Allerum

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Allerum har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Allerum. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Allerum du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Allerum kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Allerum om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Allerum. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Allerum som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Fikonet 25 I Helsingborg AB
AllerumsvägenSamfällighetsföreningen Svedberga-Stureholm
Torparev. 57Fastighetsbolaget Ekollonet 1 i Helsingborg HB
AllerumsP & J Lantbruksservice
JonstorpsvägenDöshult-Djuramossa Samfällighetsförening
Norra Torshultsvägen 11Hk:s El - Och Fastighetsservice AB
Björkdalavägen 224


Helsingborg Renen 28 AB
Allerumsvägen 172
254 76 Allerum


Svedberga 34:2
Svedbergavägen 73
254 76 Allerum


Viken Stubben AB
Allerumsvägen 172
254 76 Allerum

Annons:

Fastighetsägare i Allerum

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Allerum. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Allerum från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Allerum som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Allerum.

Fastighetsmäklare i Allerum

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Allerum så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Allerum från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Allerum riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Allerum

Allerum är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Tätorten består av de två sammanvuxna samhällena Allerum, kyrkby i Allerums socken, och Hjälmshult. Allerum är främst en bostadsort med pendling till Helsingborg.

Yta: 77,94 hektar
Invånare: 716, år 2010

Här finns mer information om staden Allerum.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.