Fastighetsbolag som har fastigheter i Åkarp

Annons:
I Åkarp finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åkarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åkarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åkarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åkarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åkarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åkarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åkarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åkarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åkarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åkarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åkarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åkarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åkarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åkarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åkarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Österledens Samfällighets- Förening
SkånevHohenzollern AB
TegelvErik Haglund Konsult AB
StationsvSportec Fastigheter AB
Stationsv. 2Sesab Fastigheter AB
KabbarpsIlanius Göranssons Fastigheter AB
ängsvAdnoff Fastigheter AB
Åkerv. 5


Barths Fastigheter AB
Falkv. 29
232 52 åkarp


Bennarts Hus I Åkarp AB
Tegelv. 13
232 54 åkarp


Bostadsmäklaren Monica Rickman
Linnév. 8
232 52 åkarp


Fastighetsbolaget Sankt Andreas KB
Burlövsv. 8
232 52 åkarp


Fosiehus AB
Burlövsv. 8
232 52 åkarp


Harakärrs Samfällighet
040 - 46 58 12Hml Kakel & Bygg I Malmö, AB
Mejeriv. 20
232 52 åkarp


Lervägens Samfällighetsförening
Lerv. 106
232 54 åkarp


Lsh Redovisningskonsult
Apelv. 10
232 53 ÅKARP


Mäklarbyrån Ing-Marie Bengtsson AB
Dalslundsv. 1
232 51 ÅKARP


POL Fast AB
Rapphönevägen 8
232 52 åkarp


Sven Svensson För Önsvala 2:57
Kabbarps Byv. 17 -12
232 52 åkarp


Östergården Fastighetsförmedling AB
Falkv. 29
232 52 åkarp


Östragårds Samfällighetsförening
040 - 46 56 59


Annons:

Fastighetsägare i Åkarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åkarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åkarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åkarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åkarp.

Fastighetsmäklare i Åkarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åkarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åkarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åkarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åkarp

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Yta: 232,33 hektar
Invånare: 5617, år 2010

Här finns mer information om staden Åkarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.