Fastighetsbolag som har fastigheter i Åhus

Annons:
I Åhus finns det 22 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åhus. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åhus. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åhus så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åhus så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åhus så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åhus. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åhus har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åhus

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åhus har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åhus. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åhus du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åhus kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åhus om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åhus. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åhus som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Bengt Johnsson Fastigheter AB
Barkborrev. 5Gustav Konsult AB
Persiljestigen 1Fastighetsbolaget Flaket I Åhus AB
JärnvägsgFöretagshuset I Åhus AB
SandvaktaregÅhmans Fastigheter AB
Sandvaktareg. 26HusmanHagberg
Köpmannag


Bräcke Skogs Samfällighetsförening
G. Skeppsbron 6
296 31 ÅHUS


Bygg & Ritning i Kristianstad AB
Trollsländev. 24 A
296 33 ÅHUS


Cekå Fastigheter AB
Mastv. 10
296 37 ÅHUS


Din Mäklare Peter Olvsborn AB
Köpmannag. 15
296 31 ÅHUS


Ducatus Förvaltning AB
Brigantinv. 16
296 37 ÅHUS


ID Industrigolv AB
Fyrvaktareg. 3
296 35 ÅHUS


Konnas Fastighetsskötsel AB
Roberts v. 7
296 33 ÅHUS


Kristianstad Fasadservice AB
Dragareg. 2
296 31 ÅHUS


Mfm Fastigheter AB
Kajakv. 8
296 37 ÅHUS


Mohlins Beheer AB
Mäklarhuset Åhus & Södertorg
Vallg. 30
296 31 ÅHUS


Mårtensson Mäklare AB
Köpmannag. 27
296 31 ÅHUS


Nilssons Schakt AB, Rolf
Erik Håkans v. 9
296 38 åhus


Per & Per Fastigheter I Åhus AB
Pråmdragareg. 6
296 35 ÅHUS


Solia Fastighets AB
Klemedsg. 16
296 32 åhus


U. Nilsson Förvaltning AB
Backvägen 24
296 38 åhus

Annons:

Fastighetsägare i Åhus

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åhus. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åhus från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åhus som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åhus.

Fastighetsmäklare i Åhus

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åhus så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åhus från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åhus riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åhus

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånare: 9423, år 2010

Här finns mer information om staden Åhus.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.