Fastighetsbolag som har fastigheter i Abbekås

Annons:
I Abbekås finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Abbekås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Abbekås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Abbekås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Abbekås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Abbekås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Abbekås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Abbekås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Abbekås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Abbekås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Abbekås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Abbekås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Abbekås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Abbekås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Abbekås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Abbekås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Abbekås Golf
Örmölla 324 Kroppsmarksvägen


Abbecasa AB
Kustv. 58
274 56 Abbekås


Abbekås Golfklubb
Kroppmarksv.
274 56 Abbekås


Drömhus i Skåne AB
Nils Holgerssons v. 36 B
274 56 Abbekås


Magnus Rehn
Sockenv. 29
274 56 Abbekås


Mansoh AB
Kustv. 16
274 56 Abbekås

Annons:

Fastighetsägare i Abbekås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Abbekås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Abbekås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Abbekås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Abbekås.

Fastighetsmäklare i Abbekås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Abbekås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Abbekås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Abbekås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Abbekås

Abbekås är en tätort i Skivarps socken på Söderslätt i Skurups kommun. Abbekås hamn består av en yttre och en inre hamnbassäng, där den inre används av fiskarna och den yttre är till för fritidsseglare och gästbåtar. Här finns såväl hamnkrog och hotell som ett modernt tvätt/dusch/toaletthus för besökare.

Yta: 90,60 hektar
Invånare: 729, år 2010

Här finns mer information om staden Abbekås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.