Fastighetsbolag som har fastigheter i Ydre

Annons:
I Ydre finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ydre. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ydre. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ydre så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ydre så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ydre så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ydre. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ydre har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ydre

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ydre har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ydre. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ydre du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ydre kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ydre om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ydre. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ydre som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Ribbingshof AB
N. ViHembygdsföreningen Ydregård
YdregårdenL G Holding
Bubbetorp Bjurhaga


Andersson, Erik
Rödje Norrgård
573 94 Ydre


Harald Peterson AB
Solviken
573 94 Ydre


Hestra Kvarn o. Såg
Hestra Kvarn 1
573 95 YDRE


Industrikonsult Lennart Jonsson AB
Edsarp
570 60 Ydre


Motorcentralen Peter Carlsson KB
Verkstadsv. 2
570 61 YDRE


Ry Bo Fastigheter AB
Rydsnäsv. 28 A
570 61 YDRE


Valnöten 1
Norrby Gård
570 63 YDRE

Annons:

Fastighetsägare i Ydre

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ydre. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ydre från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ydre som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ydre.

Fastighetsmäklare i Ydre

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ydre så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ydre från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ydre riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ydre

Ydre kommun är en kommun i Östergötlands län. Kommunen är till invånarantalet Götalands minsta och den har Sveriges minsta centralort, Österbymo. Befolkningstätheten i kommunen är Götalands lägsta.

Yta: 778,62 km2
Invånare: 3665, år 2010

Här finns mer information om staden Ydre.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.