Fastighetsbolag som har fastigheter i Vikingstad

Annons:
I Vikingstad finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vikingstad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vikingstad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vikingstad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vikingstad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vikingstad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vikingstad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vikingstad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vikingstad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vikingstad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vikingstad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vikingstad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vikingstad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vikingstad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vikingstad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vikingstad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Wallingedahl Optik AB
Bo 437Samfällighetsföreningen Räknemästaren
013Fastighetsbolaget Gåvan I Linköping AB
Bo 688Fastighetsgruppen i Linköping AB
Mimerg. 26Silvarus AB
Bo 123Kramlot Förvaltning AB
Rönnbärsg. 12Stay-Green Filial
BoFålåsa Förvaltnings ABAndersson, Sten Åke
Tibastg. 2
590 49 VIKINGSTAD


Botrygg Service I Linköping AB
Friggag. 4
590 49 VIKINGSTAD


Bärås Entreprenad AB
Birkag. 3
590 47 VIKINGSTAD


Centria Hospitality Jönköping AB
Bo 437
590 51 Vikingstad


Moas Fastigheter
Friggag. 8
590 49 VIKINGSTAD


Morgon Paul Anders Johansson M.E.F.
Mimerg. 1
590 49 VIKINGSTAD


Mäklarpoolen I Östergötland AB
Bo 405
590 51 Vikingstad


Qinetiq Sweden AB
Bo 1541
590 51 Vikingstad


Sweden Asian Properties AB
Sjögestad Bro 1
590 48 Vikingstad

Annons:

Fastighetsägare i Vikingstad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vikingstad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vikingstad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vikingstad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vikingstad.

Fastighetsmäklare i Vikingstad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vikingstad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vikingstad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vikingstad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vikingstad

Vikingstad är en tätort i Linköpings kommun, 13 km väster om Linköping. Orten hette tidigare Bankeberg men bytte till sockennamnet 1927.

Yta: 161,03 hektar
Invånare: 2096, år 2010

Här finns mer information om staden Vikingstad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.