Fastighetsbolag som har fastigheter i Valdemarsvik

Annons:
I Valdemarsvik finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Valdemarsvik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Valdemarsvik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Valdemarsvik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Valdemarsvik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Valdemarsvik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Valdemarsvik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Valdemarsvik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Valdemarsvik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Valdemarsvik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Valdemarsvik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Valdemarsvik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Valdemarsvik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Valdemarsvik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Valdemarsvik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Valdemarsvik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.

Centrumhuset i Valdemarsvik AB
Garvareg. 3
615 30 Valdemarsvik


Dahlberg Group I Valdemarsvik AB
Norrg. 9 B
615 31 VALDEMARSVIK


Fogelvik Estate AB
Storg. 1
615 33 VALDEMARSVIK


Grännäs Marina AB
Sjögärdet 2
615 95 VALDEMARSVIK


Guldnyckelns Fastigheter AB
0123 - 126 00Hus och Bygg Håkan Berg AB
Mossbergav. 11
615 31 VALDEMARSVIK


Isabelle Wikner
Fågelvik Biblioteksholmen
615 95 VALDEMARSVIK


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 5
615 30 Valdemarsvik

Annons:

Fastighetsägare i Valdemarsvik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Valdemarsvik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Valdemarsvik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Valdemarsvik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Valdemarsvik.

Fastighetsmäklare i Valdemarsvik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Valdemarsvik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Valdemarsvik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Valdemarsvik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Valdemarsvik

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånare: 2772, år 2010

Här finns mer information om staden Valdemarsvik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.