Fastighetsbolag som har fastigheter i Vadstena

Annons:
I Vadstena finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vadstena. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vadstena. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vadstena så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vadstena så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vadstena så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vadstena. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vadstena har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vadstena

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vadstena har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vadstena. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vadstena du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vadstena kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vadstena om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vadstena. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vadstena som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.

Alldens Allservice
Vinkelv. 16
592 41 VADSTENA


Fredrik Fox Förvaltning AB
Motalag. 18
592 32 VADSTENA


Hali Fastighetsförvaltning HB
0143 - 127 05Landerfors Trädgårdsservice AB
Brunnstorp 101
592 42 Vadstena


Linköpings Rör o. Förvaltning AB
ÖRBERGA KOMMUNISTERGÅRD
592 91 Vadstena


Mats Jacobsson
Kastad 112
592 91 Vadstena


Slottsfrun I Vadstena, AB
Motalag. 18
592 32 VADSTENA


Vadstena Golfklubb
Kungs Starby 801
592 94 VADSTENA


Valla Gård
VALLA SKATTEGÅRD KÄLLSTAD
592 92 VADSTENA

Annons:

Fastighetsägare i Vadstena

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vadstena. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vadstena från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vadstena som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vadstena.

Fastighetsmäklare i Vadstena

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vadstena så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vadstena från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vadstena riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vadstena

Vadstena är en tätort i Östergötland samt centralort i Vadstena kommun, Östergötlands län. Vadstena ligger på Vätterns östra strand, 16 kilometer sydväst om Motala. Öster om staden utbreder sig Östgötaslätten.

Yta: 341,22 hektar
Invånare: 5613, år 2010

Här finns mer information om staden Vadstena.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.