Fastighetsbolag som har fastigheter i Ulrika

Annons:
I Ulrika finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ulrika. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ulrika. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ulrika så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ulrika så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ulrika så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ulrika. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ulrika har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ulrika

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ulrika har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ulrika. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ulrika du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ulrika kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ulrika om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ulrika. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ulrika som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Firma Christer Andersson Kvarnbacka 590 53 Ulrik
Gammalkilsv. 10Nissaholmen Skog AB
Tolebo


Tomlas Fastigheter I Linköping AB
Furulidsv. 8
590 53 Ulrika


Ulrika Företagarförening
Furulidsv. 3
590 53 Ulrika

Annons:

Fastighetsägare i Ulrika

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ulrika. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ulrika från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ulrika som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ulrika.

Fastighetsmäklare i Ulrika

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ulrika så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ulrika från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ulrika riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ulrika

Ulrika är en tätort i Linköpings kommun och kyrkby i Ulrika socken. Orten ligger i skogsbygden i den sydligaste delen av kommunen, cirka 40 kilometer från Linköping. I orten finnst Ulrika kyrka, en liten livsmedelsbutik, en skola och ett äldreboende.

Yta: 36,87 hektar
Invånare: 200, år 2010

Här finns mer information om staden Ulrika.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.