Fastighetsbolag som har fastigheter i Tjällmo

Annons:
I Tjällmo finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tjällmo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tjällmo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tjällmo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tjällmo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tjällmo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tjällmo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tjällmo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tjällmo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tjällmo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tjällmo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tjällmo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tjällmo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tjällmo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tjällmo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tjällmo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Markebo Gård I Tjällmo AB
MarkeboTjällmo Handel ABFastighetsaktiebolaget Erstorp Olivehult 175 AB
Dohn
590 34 Tjällmo

Annons:

Fastighetsägare i Tjällmo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tjällmo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tjällmo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tjällmo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tjällmo.

Fastighetsmäklare i Tjällmo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tjällmo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tjällmo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tjällmo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tjällmo

Tjällmo är en tätort i Motala kommun. Den är belägen längs länsväg 211, 20 km norr om sjön Boren och är kyrkbyn i Tjällmo socken. På orten finns (2016) bland annat en grundskola, en livsmedelsbutik och ett gatukök. Tjällmo har kollektivtrafik genom Östgötatrafikens landsbygdslinje 623 från Borensberg.

Yta: 71,11 hektar
Invånare: 557, år 2010

Här finns mer information om staden Tjällmo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.