Fastighetsbolag som har fastigheter i Svärtinge

Annons:
I Svärtinge finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Svärtinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Svärtinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Svärtinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Svärtinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Svärtinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Svärtinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Svärtinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Svärtinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Svärtinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Svärtinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Svärtinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Svärtinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Svärtinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Svärtinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Svärtinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Ssk Fastigheter AB
Mellanv. 34 AStrömsnäs 2:3
G


Billbäcks I Svärtinge AB
Bonäsv. 16 -18
605 60 Svärtinge


Casabina AB
Finspångsv. 546
605 80 Svärtinge


Skoogenäs Konsult AB
Hasselbacken 7
605 80 Svärtinge

Annons:

Fastighetsägare i Svärtinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Svärtinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Svärtinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Svärtinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Svärtinge.

Fastighetsmäklare i Svärtinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Svärtinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Svärtinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Svärtinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Svärtinge

Svärtinge är en tätort i Norrköpings kommun, med 2 910 invånare. Samhället ligger 10 km nordväst om Norrköping, längs riksväg 51 mot Finspång på den norra sidan av sjön Glan.

Yta: 385,73 hektar
Invånare: 2963, år 2010

Här finns mer information om staden Svärtinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.