Fastighetsbolag som har fastigheter i Söderköping

Annons:
I Söderköping finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Söderköping. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Söderköping. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Söderköping så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Söderköping så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Söderköping så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Söderköping. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Söderköping har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Söderköping

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Söderköping har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Söderköping. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Söderköping du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Söderköping kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Söderköping om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Söderköping. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Söderköping som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.

Doupè Förvaltning AB
0121 - 213 19ERA Bostadsmäklarna
Skönbergag. 23
614 30 SÖDERKÖPING


Fastighetsbyrån-en del av Swedbank
Skönbergag. 1
614 30 SÖDERKÖPING


Husby Säteri
Husby Slottsv. 1
614 90 SÖDERKÖPING


JH Bygg AB
Skönbergag. 13
614 30 SÖDERKÖPING


Mäklarhuset i Söderköping
Nybrog. 9
614 30 SÖDERKÖPING


Pencraft Services AB
Industrig. 1
614 30 SÖDERKÖPING


Serander Fastighetsförmedling AB
Storg. 7
614 30 SÖDERKÖPING


Slussvakten Fastighets AB
Ågatan 21 A
614 34 SÖDERKÖPING

Annons:

Fastighetsägare i Söderköping

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Söderköping. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Söderköping från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Söderköping som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Söderköping.

Fastighetsmäklare i Söderköping

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Söderköping så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Söderköping från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Söderköping riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Söderköping

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånare: 6992, år 2010

Här finns mer information om staden Söderköping.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.