Fastighetsbolag som har fastigheter i Skänninge

Annons:
I Skänninge finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skänninge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skänninge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skänninge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skänninge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skänninge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skänninge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skänninge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skänninge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skänninge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skänninge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skänninge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skänninge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skänninge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skänninge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skänninge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Ankarhorns Fastighetsservice AB
Ågatan 8Ankarhorns Fastighetsservice
Ågatan 8 BM & E. Fredricsson Fastighets- Förvaltning, KB
FollingegRunsven Fastighets AB
Borgmästareg. 23


Baadholm Commerce AB
Högby Valltorp 2
596 93 Skänninge


Bengt Bergs Bygg & Snickeri
Gröng. 6 B
596 31 Skänninge


Bilas Affärsutveckling AB
Helgonag. 13
596 31 Skänninge


Govlösa Herrgård
Normlösa Govlösa Herrgård 1
596 93 Skänninge


Granath, Mats
Bjälbo Sjuntorp Gård 1
596 91 Skänninge


Ketuly Bygg & Fastigheter
073 - 517 24 69Larsson, Magnus
Skeppsås Lottstad 1
596 92 SKÄNNINGE


Lms:s Fastighetsförvaltning, AB
Verkstadsv. 21
596 34 SKÄNNINGE


Nya Auktionsf:A i Gunnarssons Eftr.
Follingeg. 4
596 33 Skänninge


Peweco I Skänninge AB
Motalag. 34
596 31 Skänninge


Radiatorn Fastighet HB
Tegellidsg. 6
596 34 SKÄNNINGE


SOFAB Fastigheter AB
Östanåg. 1
596 34 SKÄNNINGE


Team Orås AB
Orås Gård 1
596 92 SKÄNNINGE


Vallerstads-Östanbäck 1:2
Hassla Långängen 1
596 92 SKÄNNINGE

Annons:

Fastighetsägare i Skänninge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skänninge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skänninge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skänninge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skänninge.

Fastighetsmäklare i Skänninge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skänninge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skänninge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skänninge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skänninge

Skänninge är en tätort belägen norr om Mjölby i Mjölby kommun i Östergötlands län. Den är en av Sveriges äldsta städer och har drygt 3 000 invånare. Varje år i augusti arrangeras marknaden Skänninge marken, en tradition som är över tusen år gammal.

Yta: 276,04 hektar
Invånare: 3140, år 2010

Här finns mer information om staden Skänninge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.