Fastighetsbolag som har fastigheter i Ödeshög

Annons:
I Ödeshög finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ödeshög. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ödeshög. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ödeshög så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ödeshög så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ödeshög så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ödeshög. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ödeshög har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ödeshög

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ödeshög har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ödeshög. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ödeshög du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ödeshög kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ödeshög om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ödeshög. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ödeshög som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Väfversunda Egendom
VäversundaBynnS Fastigheter i Ödeshög AB
Sväm SKRÄDDAREGÅRDÖdeshögs Företagscentrum AB
Verkstadsg. 3Sjögetorps Gård
Björkv


Bk Porten I Ödeshög AB
Fabriksv. 5
599 33 ödeshög


Vätterblomman Blomsterodling HB
Sverkerstigen 5
599 93 ödeshög


Ödeshögs Fastighetsbyrå
Riddareg. 10
599 31 ödeshög


Ödeshögs Kooperativet Ek. För.
Stråtomtag. 6
599 21 ÖDESHÖG

Annons:

Fastighetsägare i Ödeshög

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ödeshög. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ödeshög från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ödeshög som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ödeshög.

Fastighetsmäklare i Ödeshög

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ödeshög så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ödeshög från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ödeshög riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ödeshög

Ödeshög är en tätort och centralort i Ödeshögs kommun i Östergötlands län. I Ödeshög finns Ödeshögs kyrka och en hembygdsgård. Det finns ett antal restauranger runt torget.

Yta: 241,05 hektar
Invånare: 2572, år 2010

Här finns mer information om staden Ödeshög.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.