Fastighetsbolag som har fastigheter i Norsholm

Annons:
I Norsholm finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Norsholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Norsholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Norsholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Norsholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Norsholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Norsholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Norsholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Norsholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Norsholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Norsholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Norsholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Norsholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Norsholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Norsholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Norsholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Aptus Fastighets HB
Västerbyv. 10Östgöta Husbesiktning AB
Biskop Henriks v. 3Öjeby Samfällighetsförening
åby


Bostadsrätten i Linköping - Norrköping
Åby Gård
610 21 Norsholm


Britt Gustafsson M.E.F.
Frö Gård
610 21 Norsholm


Bygg O Fastighetstjänst Norsholm
Skärkind Brotorp
610 21 Norsholm


Cama Egendomsbyrå AB
Åby Gård
610 21 Norsholm


E K Pråmen HB
Eriksdal
610 21 Norsholm


Edelbergs Fastighetsbyrå AB
011 - 544 60Edelbergs Fastighetsbyrå AB
ÅBY GÅRD
610 21 Norsholm


Firma Ulf Östlund Saneringsjour
NORRALUND FRISTAD
610 21 Norsholm


Forssh Fastighetsförvaltning AB
Frö Gård
610 21 Norsholm


Mck Freedom
KLINTORP NORSHOLM
610 21 Norsholm


Norsholms Bygg & Allservice AB
Gårdeby Lillgården
610 21 Norsholm


Norsholms Invest AB
Norsholms Gård
610 20 NORSHOLM


Skörtinge Invallningsföretag
Hagelstad
610 21 Norsholm

Annons:

Fastighetsägare i Norsholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Norsholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Norsholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Norsholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Norsholm.

Fastighetsmäklare i Norsholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Norsholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Norsholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Norsholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Norsholm

Norsholm är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland, 15 km sydväst om Norrköping belägen vid motorvägen E4:an, Göta kanal, Södra stambanan, Motala ström och sjön Roxen.

Yta: 79,94 hektar
Invånare: 615, år 2010

Här finns mer information om staden Norsholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.