Fastighetsbolag som har fastigheter i Norrköping

Annons:
I Norrköping finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Norrköping. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Norrköping. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Norrköping så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Norrköping så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Norrköping så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Norrköping. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Norrköping har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Norrköping

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Norrköping har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Norrköping. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Norrköping du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Norrköping kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Norrköping om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Norrköping. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Norrköping som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.

Cushman & Wakefield
Bråddg. 1
602 22 NORRKÖPING


EKLÖF FASTIGHETS AB
Box 773
601 17 Norrköping


ERA Bostadsmäklarna AB
Lindöv. 68
602 28 NORRKÖPING


Estate Concierge AB
Risängsg. 21
602 28 NORRKÖPING


Fukt & SaneringsTeknik AB
Smedbyg. 2
603 61 NORRKÖPING


Förvaltnings AB Magnentus
Drottningg. 26
602 24 NORRKÖPING


Hyresbostäder i Norrköping AB
S:t Persg. 70 -80
602 33 NORRKÖPING


Lundström E Fastighetsförvaltning AB
Skolg. 30
602 25 Norrköping


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kopparg. 17
602 23 Norrköping


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Hantverkareg. 49
602 45 Norrköping


Mäklarhuset i Norrköping AB
G. Rådstugug. 40
602 32 Norrköping


Riksbyggen
Bråddg. 15
602 22 NORRKÖPING


SkandiaMäklarna
Torgg. 1
602 42 NORRKÖPING


Studentbo i Norrköping AB
Bredg. 46
600 02 NORRKÖPING


Svensk Fastighetsförmedling
Repslagaregatan
602 25 Norrköping


Te-A:s Fastighetsförvaltning
Husebyg. 4
602 44 NORRKÖPING


Wibrant Fastigheter AB
Tenng. 3
602 23 Norrköping

Annons:

Fastighetsägare i Norrköping

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Norrköping. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Norrköping från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Norrköping som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Norrköping.

Fastighetsmäklare i Norrköping

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Norrköping så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Norrköping från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Norrköping riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Norrköping

Norrköping är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland i Sverige, och centralort för kommunen. Norrköping är Sveriges tionde största tätort. Norrköping ligger längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden.

Yta: 35,68 km2
Invånare: 87247, år 2010

Här finns mer information om staden Norrköping.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.