Fastighetsbolag som har fastigheter i Motala

Annons:
I Motala finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Motala. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Motala. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Motala så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Motala så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Motala så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Motala. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Motala har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Motala

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Motala har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Motala. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Motala du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Motala kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Motala om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Motala. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Motala som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.

Advokat Jan-Åke Höög AB
Davidshemsg. 9
591 35 MOTALA


Fastighets AB Badtvålen
Sjög. 44
591 30 Motala


Fastighets AB Radiomasten
Drottningg. 26
591 26 MOTALA


Hotell Medevi Brunn
Medevi Brunn 6 B
591 97 MOTALA


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Prästg. 2
591 30 Motala


Lövgrens Fastigheter AB
Prinsg. 2
591 26 MOTALA


MSI-EL Motala Ströms Installations AB
Ringtrastv. 9
591 37 MOTALA


Motala DGC Assets AB
Luxorg. 1 A
591 39 MOTALA


Motala Golfklubb
Tuddarp 58
591 92 Motala


Riksbyggen
Östermalmsg. 9
591 35 MOTALA

Annons:

Fastighetsägare i Motala

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Motala. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Motala från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Motala som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Motala.

Fastighetsmäklare i Motala

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Motala så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Motala från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Motala riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Motala

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånare: 29823, år 2010

Här finns mer information om staden Motala.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.