Fastighetsbolag som har fastigheter i Mantorp

Annons:
I Mantorp finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Mantorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Mantorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Mantorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Mantorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Mantorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Mantorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Mantorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Mantorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Mantorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Mantorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Mantorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Mantorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Mantorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Mantorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Mantorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Gunilla Maria Hedin Andersson M.E.F.
GaloppgrändKipki AB
SpellingeÖstgöta Maskinservice AB
TollstadvMäklarbyrån i Mjölby
HallebyvBauser AB
Vinnarevägen 1Vrena Företagspark, AB
öjebroFarmus Fastighets AB
Mörby Norrgård


Br. Claessons Fastighetsförvaltning AB
Parisvägen
590 17 MANTORP


Ekonomistruktur ebl AB
070 - 846 46 53Fastighetskontor
Vikfolkagården
590 17 MANTORP


Hg´S Lager
Himmelsby Dungen 1
590 17 MANTORP


Ma Svekyl AB
Magasinsv. 44
590 18 Mantorp


Sjögrens Konsult & Förvaltning AB
Gottlösa Åsen
590 17 MANTORP


Sjögrens Rörservice I Mjölby AB
Gottlösa Åsen
590 17 MANTORP


Skogsmaskin Service, Bengt Pettersson
BJÖRKHAGA
590 20 MANTORP


Svärdet och Rustningen AB
Rydjav. 4
590 18 Mantorp


Trucken 4,Mantorps Gård
Mantorps gård
590 17 MANTORP


Veta 4:1
Veta Utjord
590 17 MANTORP

Annons:

Fastighetsägare i Mantorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Mantorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Mantorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Mantorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Mantorp.

Fastighetsmäklare i Mantorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Mantorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Mantorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Mantorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Mantorp

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånare: 3671, år 2010

Här finns mer information om staden Mantorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.