Fastighetsbolag som har fastigheter i Lotorp

Annons:
I Lotorp finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lotorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lotorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lotorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lotorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lotorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lotorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lotorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lotorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lotorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lotorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lotorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lotorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lotorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lotorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lotorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Davidsson, Peter
Flottarv


Get Prepared, AB
Lorebergsv. 19
610 13 LOTORP


Lotorps Handelsträdgård AB
Igelforsv. 32
610 13 LOTORP


Pejarv Invest AB
Kvarnsjöv. 4
610 13 LOTORP


Stefan O Emil Bygg O Fastighet AB
Typografv. 8
610 13 LOTORP


Tibblins Skogsvård AB
John Fröbergs v. 11
610 13 LOTORP

Annons:

Fastighetsägare i Lotorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lotorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lotorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lotorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lotorp.

Fastighetsmäklare i Lotorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lotorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lotorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lotorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lotorp

Lotorp är en tätort i Finspångs kommun, utmed vägen mellan Finspång och Vingåker. Lotorps järnbruk anlades 1635 av Gillis de Flon. Bruket lades ned 1916 och större delen skogen och övriga markerna tillhöriga bruket övertogs av Fiskeby fabriks AB som en tid fortsatte att driva Yxvikens sågverk norr om Lotorp.

Yta: 95,91 hektar
Invånare: 701, år 2010

Här finns mer information om staden Lotorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.