Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljungsbro

Annons:
I Ljungsbro finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljungsbro. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljungsbro. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljungsbro så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljungsbro så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljungsbro så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljungsbro. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljungsbro har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljungsbro

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljungsbro har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljungsbro. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljungsbro du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljungsbro kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljungsbro om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljungsbro. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljungsbro som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Knivingegatans Samfällighetsförening
Knivingeg



Wittenfeldt Fastighets AB
Hult 22



Addici Facility Management AB
Hjalmar Svenfelts väg



Gottorps Vägsamfällighet
Gottorp Stormlyckan 1



Vkr Fastighets AB
Hedag



Lars Håkan Gunnar Gö
Långkärrsg. 20



Coor Service Management AB
Hjalmar Svenfelts väg



Jogu Fastigheter HB
Hanorpsv. 20


Altervalls Alltjänst
Bohemsv. 10 A
590 71 Ljungsbro


Altheo Fastighetsservice AB
Mässv. 6
590 71 Ljungsbro


Askhus AB
Lybecksv. 14
590 74 LJUNGSBRO


Grynnan 12
Myrsättersg. 20
590 73 Ljungsbro


Heda Ettnio AB
Evastigen 10 A
590 71 Ljungsbro


Lindberg Rafting, Sven Bertil
Ljung Sockenbyggningen
590 75 Ljungsbro


Linköpings Fastighetstjänst AB
Heda Solgläntan 1
590 73 Ljungsbro


Ljung-Kalvestad
Ljungs säteri
590 75 Ljungsbro


Åk Aldins Fastighets AB
Råleden 11
590 71 Ljungsbro

Annons:

Fastighetsägare i Ljungsbro

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljungsbro. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljungsbro från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljungsbro som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljungsbro.

Fastighetsmäklare i Ljungsbro

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljungsbro så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljungsbro från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljungsbro riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljungsbro

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånare: 6620, år 2010

Här finns mer information om staden Ljungsbro.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.