Fastighetsbolag som har fastigheter i Linköping

Annons:
I Linköping finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Linköping. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Linköping. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Linköping så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Linköping så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Linköping så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Linköping. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Linköping har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Linköping

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Linköping har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Linköping. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Linköping du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Linköping kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Linköping om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Linköping. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Linköping som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.

AB Stångåstaden
Tornbyv. 1
582 73 Linköping


Fastighets Förvaltning, Sporea
Lindesbergsgränd 14
582 53 Linköping


HTS Trädgårdsservice o. Utemiljö AB
Ralstorp L. Bråstorp 1
585 97 LINKÖPING


Lbb Fastighets AB I Linköping
Harstenag. 5
582 78 LINKÖPING


Lejonfastigheter AB
S. Stångg. 1
582 73 Linköping


Lindstrands Bygg AB
Vasav. 35
582 33 Linköping


Linköpings Egendomsaffär
Klosterg. 42
582 23 LINKÖPING


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Platensg. 11
582 20 Linköping


Mäklarhuset Gomér & Andersson
Göran Dyks g. 5
581 04 LINKÖPING


Riksbyggen
Gillbergag. 35
581 15 LINKÖPING


Riksmäklaren i Linköping
S:t Larsg. 43
582 24 Linköping


Sankt Kors Fastighets AB
Westmansg. 47
582 16 LINKÖPING


SkandiaMäklarna
Drottningg. 24
582 25 LINKÖPING


SkärgårdsMäklaren
Mariedalsg. 99
586 65 LINKÖPING


TRABO Fastigheter AB
Stigbergsg. 23
582 45 LINKÖPING


Vasaparken Fastighets AB
Apotekareg. 14
582 24 Linköping


Willhem Linköping
Skäggetorps Centrum 1
586 44 Linköping

Annons:

Fastighetsägare i Linköping

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Linköping. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Linköping från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Linköping som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Linköping.

Fastighetsmäklare i Linköping

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Linköping så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Linköping från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Linköping riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Linköping

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånare: 104232, år 2010

Här finns mer information om staden Linköping.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.