Fastighetsbolag som har fastigheter i Linghem

Annons:
I Linghem finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Linghem. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Linghem. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Linghem så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Linghem så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Linghem så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Linghem. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Linghem har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Linghem

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Linghem har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Linghem. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Linghem du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Linghem kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Linghem om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Linghem. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Linghem som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Siv Marianne Gustafsson M.E.F.
BrunörtsvClassical House AB
Skavestad Södergård 1Linghem Gruppboende
Sparvsångsv. 93Södergårdshem AB
RingNickes Skog Och Trädgårdstjänst
JubyRationell It Förvaltning i Linköping AB
Himna Smycket


Be-Re Fastigheter KB
Jubyv. 16
585 62 Linghem


Bo-Görans Bygg & Entreprenad AB
Porfyrv. 5
585 63 LINGHEM


Brianco HB
Kråksångsv. 28
585 65 LINGHEM


Bröderna Styrenius Fastighets AB
Himnav. 1
585 65 LINGHEM


Gregor Fastigheter AB
Kumla Gästgivaregård
585 63 LINGHEM


Karlsson, Sören Fredrik Börje
Äleby Gård 1
585 63 LINGHEM


Klefstad Gård Fastighetsförvaltning
Gärstad Mellangård
585 63 LINGHEM


Sk - Rep & Service
Åkerstorpsvägen Hagen
585 61 LINGHEM


Skärsjövålens Avlopps Samfällighetsförening
Jubyv. 17 Askeby
585 62 Linghem


Törnevalla Lövsätter 1:1
Törnevalla Överby Lövsätter 1
585 61 LINGHEM


Överstad Vägsamfällighet
Överstad
590 62 Linghem

Annons:

Fastighetsägare i Linghem

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Linghem. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Linghem från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Linghem som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Linghem.

Fastighetsmäklare i Linghem

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Linghem så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Linghem från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Linghem riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Linghem

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånare: 2804, år 2010

Här finns mer information om staden Linghem.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.