Fastighetsbolag som har fastigheter i Kisa

Annons:
I Kisa finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kisa. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kisa. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kisa så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kisa så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kisa så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kisa. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kisa har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kisa

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kisa har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kisa. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kisa du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kisa kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kisa om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kisa. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kisa som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Fastighetsbolaget ABsorbest AB
Klintv. 1Fröjds Fastigheter I Kisa AB
HitthemHyment AB
Ödängsv. 7Södra Vi Värmepumpservice AB
Box 35Jonsson, Rune
VårgårdsgHahne, Peter
LinnégKinda Traktorservice Fastighets AB
VimmerbyvBlomqvist Trä AB
FarsboStiftelsen Kindahus
St


Bj Förvaltnings AB
Kölefors
590 39 Kisa


Gojol Fastighet AB
V. Eneby Gojol
590 39 Kisa


Grahns Fastigheter AB
Västra v. 2
590 37 Kisa


Jens-Åke Andersson Fastighets AB
Johansson, Sven Inge
Nyhägnsg. 4
590 36 KISA


K.Magdesjö KB
Kvarng. 13
590 36 KISA


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Torgg. 1
590 37 Kisa


Niklas Nilsson Fastigheter AB
Tvärg. 4
590 37 Kisa


Yxefalls Vägsamfällighet
Yxefall Hasselbacken
590 40 Kisa

Annons:

Fastighetsägare i Kisa

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kisa. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kisa från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kisa som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kisa.

Fastighetsmäklare i Kisa

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kisa så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kisa från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kisa riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kisa

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånare: 3687, år 2010

Här finns mer information om staden Kisa.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.