Fastighetsbolag som har fastigheter i Kimstad

Annons:
I Kimstad finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kimstad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kimstad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kimstad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kimstad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kimstad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kimstad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kimstad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kimstad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kimstad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kimstad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kimstad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kimstad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kimstad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kimstad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kimstad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Samuels Fastighets AB
Backv. 2Kimstad Vägförening
Kvarnlyckev. 3Akaia AB
AlvestadsvJms Förvaltning AB
KvarnlyckevägenLaxfjärdens Invallningsföretag År 1947
OknaSÄTRA-BODA VÄGSAMFÄLLIGHET
TraktorvNethor AB
Kimstadsv. 63M.E Lidén Trading HB
Älvåsv. 58


AB Landsjöprodukter
Landsjö
610 20 Kimstad


Biovelop AB
Älvåsv. 1
610 20 Kimstad


Lundby Fastighetsbolag
Lundby gård
610 20 Kimstad


Olsson, Åke
Skogskullev. 15
610 20 Kimstad


Svensk Tekniktjänst AB
Odensåker Lövhagsudden 5
610 20 Kimstad


Töre Bostäder AB
Kimstadsv. 70
610 20 Kimstad

Annons:

Fastighetsägare i Kimstad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kimstad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kimstad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kimstad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kimstad.

Fastighetsmäklare i Kimstad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kimstad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kimstad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kimstad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kimstad

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånare: 1510, år 2010

Här finns mer information om staden Kimstad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.