Fastighetsbolag som har fastigheter i Brokind

Annons:
I Brokind finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Brokind. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Brokind. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Brokind så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Brokind så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Brokind så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Brokind. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Brokind har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Brokind

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Brokind har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Brokind. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Brokind du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Brokind kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Brokind om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Brokind. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Brokind som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Näbbfrukten AB
BrokindLfr Fastighetsutveckling
Svartmåla 5


Borrisons Fastigheter AB
Kögenäs Grissleudden 2
590 45 Brokind


Grissleudden Förvaltning AB
Kögenäs Grissleudden 2
590 45 Brokind


Ix Invest AB
Brokind Ekshäll
590 45 Brokind


Vikingstad Invest & Fastighets AB
Eda Lustgården
590 45 Brokind

Annons:

Fastighetsägare i Brokind

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Brokind. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Brokind från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Brokind som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Brokind.

Fastighetsmäklare i Brokind

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Brokind så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Brokind från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Brokind riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Brokind

Brokind är en tätort i Linköpings kommun i Östergötland. Brokind ligger cirka 27 km söder om Linköping invid sjön Lilla Rängen. I Brokind finns ett flertal hästgårdar en skola som sträcker sig till 6:e klass, en badplats, några fotbollsplaner samt ett elljusspår.

Yta: 64,38 hektar
Invånare: 502, år 2010

Här finns mer information om staden Brokind.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.