Fastighetsbolag som har fastigheter i Boxholm

Annons:
I Boxholm finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Boxholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Boxholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Boxholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Boxholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Boxholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Boxholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Boxholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Boxholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Boxholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Boxholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Boxholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Boxholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Boxholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Boxholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Boxholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.

Bo Thudéens Fastighets AB
Bäverplan 5
590 13 BOXHOLM


Boxholm Järn & Bygg AB
Frebyv. 1
590 13 BOXHOLM


Boxholmshus
Storg. 28
590 11 BOXHOLM


Börshults Fastighetsservice HB
Andersbovägen ALARP
590 14 Boxholm


Gl:S Transporter KB
Väderstadsv. 25 B
590 12 Boxholm


J F Konsult & Förvaltning I Boxholm AB
Järnvägsgatan 33
590 13 BOXHOLM


Thudéens Byggnads AB
Frebyv. 1
590 13 BOXHOLM


Tk Transportprodukter
Rävstigen 4
590 11 BOXHOLM


e.r.i.k. Ergonomi Rehab Info Kroppsvård AB
Väderstadsv. 9 A
590 12 Boxholm

Annons:

Fastighetsägare i Boxholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Boxholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Boxholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Boxholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Boxholm.

Fastighetsmäklare i Boxholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Boxholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Boxholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Boxholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Boxholm

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånare: 3194, år 2010

Här finns mer information om staden Boxholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.