Fastighetsbolag som har fastigheter i Borensberg

Annons:
I Borensberg finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Borensberg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Borensberg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Borensberg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Borensberg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Borensberg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Borensberg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Borensberg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Borensberg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Borensberg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Borensberg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Borensberg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Borensberg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Borensberg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Borensberg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Borensberg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Brunneby-Hälla 1:327
BoregOlivehultföretagen AB
OlivehultHäggbergs Förvaltning AB
Strandbadens stugområdeMjölby Fastighetstjänst
Falkg


Annette Tevell För Brunneby Hälla 1:7
Sågarhem 14
590 28 BORENSBERG


Bostadsstiftelsen Platen
Boreg. 3 D
590 31 BORENSBERG


ERA Andersson & Karn
Husbyv. 11
590 31 BORENSBERG


Ebborps Svetskonstruktioner
Ebborp 1
590 28 BORENSBERG


Fastighet Och Företagstjänst Östergyllen AB
Olofstorp 21
590 28 BORENSBERG


Fastigheten Hildersro Olofstorp 1:10
Olofstorp 12
590 28 BORENSBERG


Fortifikationsverket
KVARN MARKSTRIDSSKOLAN DRIFT BY025
590 28 BORENSBERG


Fyndhörnan I Östergötland AB
Kvarng. 3
590 31 BORENSBERG


Has Service HB
Fågelsjöv. 16
590 31 BORENSBERG


Mariebergmarketing
Dalg. 19
590 31 BORENSBERG


Pohl Anna
Kristberg 433
590 28 BORENSBERG


Strandbadens Samfällighetsförening
Strandbadens Stugområde 80
590 31 BORENSBERG


Tb Compactmaskiner AB
Högby Gård 312
590 28 BORENSBERG


Visselmyra Fastighet AB
Visselmyrav. 7
590 31 BORENSBERG

Annons:

Fastighetsägare i Borensberg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Borensberg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Borensberg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Borensberg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Borensberg.

Fastighetsmäklare i Borensberg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Borensberg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Borensberg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Borensberg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Borensberg

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånare: 2886, år 2010

Här finns mer information om staden Borensberg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.