Fastighetsbolag som har fastigheter i Åtvidaberg

Annons:
I Åtvidaberg finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åtvidaberg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åtvidaberg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åtvidaberg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åtvidaberg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åtvidaberg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åtvidaberg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åtvidaberg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åtvidaberg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åtvidaberg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åtvidaberg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åtvidaberg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åtvidaberg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åtvidaberg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åtvidaberg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åtvidaberg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.

Axel Karlsson Fastighetsförvaltning Akti
Björsäter Högboda Gård
597 94 åtvidaberg


Baroniet Adelswärd AB
Adelsnäs Gårdskontor
597 91 ÅTVIDABERG


Browns Färg & Fix AB
Åtvids-falla Karlsätter
597 97 ÅTVIDABERG


Corredor AB
Stortorget 1
597 30 åtvidaberg


Helenas Support
Adelsnäsv. 4
597 41 åtvidaberg


Klints Fastigheter
Ljungv. 4
597 43 åtvidaberg


Kungsviks Alltjänst AB
Bersbo Kungsvik
597 94 åtvidaberg


Åff Sport & Konferens AB
Åtvidabergs Bostads AB
Stationshuset 1
597 30 åtvidaberg

Annons:

Fastighetsägare i Åtvidaberg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åtvidaberg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åtvidaberg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åtvidaberg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åtvidaberg.

Fastighetsmäklare i Åtvidaberg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åtvidaberg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åtvidaberg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åtvidaberg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åtvidaberg

Åtvidaberg, lokalt även Åtvid, är en tätort och centralort i Åtvidabergs kommun i Östergötlands län. Gruvföretaget Beowulf Mining har en licens att bryta i Bersbo och Mormor som täcker 225km2.

Yta: 542,03 hektar
Invånare: 6859, år 2010

Här finns mer information om staden Åtvidaberg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.