Fastighetsbolag som har fastigheter i Åby

Annons:
I Åby finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Östergötland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Östergötland.


Breduddens Samfällighetsförening
StröjavÅby Jursla Vägförening
HolmsSågbacken AB
SågbackensÖstergötlands Byggleverantörföreningek.För
TrollstigenLoddby Samfällighetsförening
Loddbyv. 10Bo & Bygg i Norrköping AB
Jättestigen 14


Berghällas Samfällighetsför
Berghällav. 13
616 33 åby


Chb Fastighetsservice AB
Grönlidsv. 3
616 30 ÅBY


Fastigheterna Stora Allen 28 KB
Jursla Gård
616 34 ÅBY


Fastighetsmäklarna, Claes Pettersson & Partners
Jursla Gård
616 34 ÅBY


Gunnartorps Samfällighetsförening
Getå Villa Bråvik
616 90 ÅBY


Sehlers Fastighetstjänst
Lillsjöv. 4 F
616 34 ÅBY


Sköldbackens Samfällighetsförening
Sköldv. 10
616 33 åby


Södra Skriketorps Samfällighetsförening
Äppelv. 11
616 90 ÅBY


Åby 7:20
011 - 698 84


Annons:

Fastighetsägare i Åby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åby.

Fastighetsmäklare i Åby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åby

Åby är en tätort i Norrköpings kommun i nordöstra Östergötland belägen drygt 7 kilometer norr om Norrköping. Den ligger norr om slätten vid Bråvikens innersta del och breder ut sig över Hultdalens sluttningar.

Yta: 331,56 hektar
Invånare: 4980, år 2010

Här finns mer information om staden Åby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.