Fastighetsbolag som har fastigheter i Storå

Annons:
I Storå finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Storå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Storå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Storå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Storå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Storå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Storå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Storå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Storå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Storå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Storå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Storå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Storå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Storå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Storå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Storå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Birgitta Magnusson
SolviksvGusselby-Svensnäs Samfällighetsförening
SvensnäsBärgningscentralen I Lindesberg AB
Industriv. 10Kulturhuset i Bergslagen AB
Fanthyttan 343Fanthyttans Fastigheter AB
Fanthyttan 260Gfab Fastighetsförvaltning AB
Timotejv. 7Leja-Nyskogens Samfällighetsförening
MosshagenKallernäs Samfällighetsförening
Kallernäs Udde 556


Bergsgårdens Montage & Entreprenadtjänst
Kallernäs 226
711 96 Storå


Birging Gruppen AB
Ingelshyttan 205
711 76 Storå


EVV-Service
Nyhyttev. 10
711 96 Storå


Finn Hansen Hus
Solviksv. 16
711 76 Storå


Ingelshyttan-Vasselhyttans Samfällighetsför.
Vasselhyttan 371
711 97 STORÅ


Stråssa Industri Samfällighetsförening
Vasselhyttans Skogsbilvägars Samfällighetsför
Vasselhyttan V. Gården 455
711 97 STORÅ

Annons:

Fastighetsägare i Storå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Storå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Storå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Storå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Storå.

Fastighetsmäklare i Storå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Storå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Storå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Storå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Storå

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånare: 1933, år 2010

Här finns mer information om staden Storå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.