Fastighetsbolag som har fastigheter i Sköllersta

Annons:
I Sköllersta finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sköllersta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sköllersta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sköllersta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sköllersta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sköllersta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sköllersta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sköllersta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sköllersta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sköllersta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sköllersta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sköllersta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sköllersta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sköllersta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sköllersta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sköllersta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Klädhörnan
Kävesta


Fastighetsbolaget Sköllersta-Sörby 1:58 AB
Sodomv. 13
697 74 SKÖLLERSTA


Lithells Personalstiftelse
Pålsbo Fastighets AB
Vinala 139
697 94 SKÖLLERSTA


Ulvsätters Fastighets AB
Vinala 139
697 94 SKÖLLERSTA


Vinalahus AB
Vinala 139
697 94 SKÖLLERSTA


Örebro Vikings Hockeyklubb
Egebyv. 15
697 74 SKÖLLERSTA

Annons:

Fastighetsägare i Sköllersta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sköllersta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sköllersta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sköllersta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sköllersta.

Fastighetsmäklare i Sköllersta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sköllersta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sköllersta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sköllersta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sköllersta

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Yta: 164,18 hektar
Invånare: 1131, år 2010

Här finns mer information om staden Sköllersta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.