Fastighetsbolag som har fastigheter i Pålsboda

Annons:
I Pålsboda finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Pålsboda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Pålsboda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Pålsboda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Pålsboda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Pålsboda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Pålsboda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Pålsboda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Pålsboda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Pålsboda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Pålsboda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Pålsboda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Pålsboda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Pålsboda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Pålsboda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Pålsboda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Billsgårdens Samfällighetsförening
Billsgårdsv. 18Dommerstalandets Fastighetsbolag AB
BillsgårdsvPålsboda Holding AB
SJohansson, Karl Gunnar Yngve
Bössebo 138Fogdarps Östra Vägsamfällighet
Fogdarp 2512


Gunnarsson I Sättraberg, AB
Glottra Norrgården 539
697 92 Pålsboda


Henton AB
Gjuteriv. 25
697 32 Pålsboda


Osebo 1:17
Osebo 173
697 91 PÅLSBODA


Pålsbo Fastighets AB
Norrg. 12
697 30 Pålsboda


Pålsboda Folkets Hus och Parkförening
Skolg. 1
697 31 PÅLSBODA


Servallt AB
S. Promenaden 57
697 32 Pålsboda


Stiftelsen Mellansvenska Entreprenad & Bo.Fond
Stensbov. 1
697 91 PÅLSBODA


Sunds Motormekaniska
Hagag. 12
697 32 Pålsboda

Annons:

Fastighetsägare i Pålsboda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Pålsboda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Pålsboda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Pålsboda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Pålsboda.

Fastighetsmäklare i Pålsboda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Pålsboda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Pålsboda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Pålsboda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Pålsboda

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånare: 1552, år 2010

Här finns mer information om staden Pålsboda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.