Fastighetsbolag som har fastigheter i Östansjö

Annons:
I Östansjö finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Östansjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Östansjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Östansjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Östansjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Östansjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Östansjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Östansjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Östansjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Östansjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Östansjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Östansjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Östansjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Östansjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Östansjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Östansjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Östansjö Bildemontering, Börje Runesson
Blåbärsg. 11Herrgryts Samfällighetsförening
Kungsberg


AB Ilities
Mossby 111
694 93 östansjö


Bållby Gård O Fastighets AB
Blåbärsg. 11
694 72 ÖSTANSJÖ


Mossby Vägsamfällighet
Mossby
694 93 östansjö


Tommy Atterling Firma
Kärrs Gård 112
694 93 östansjö

Annons:

Fastighetsägare i Östansjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Östansjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Östansjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Östansjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Östansjö.

Fastighetsmäklare i Östansjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Östansjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Östansjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Östansjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Östansjö

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånare: 868, år 2010

Här finns mer information om staden Östansjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.