Fastighetsbolag som har fastigheter i Örebro

Annons:
I Örebro finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Örebro. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Örebro. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Örebro så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Örebro så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Örebro så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Örebro. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Örebro har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Örebro

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Örebro har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Örebro. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Örebro du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Örebro kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Örebro om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Örebro. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Örebro som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.

Abramssons Fastighetsförvaltning
Radiatorv. 5
702 27 ÖREBRO


Behrn Fastigheter AB
Rudbecksg. 7
702 11 örebro


Carlsson & Åqvist, AB
Nyg. 16 A
702 11 örebro


Cederbergska Stiftelsen
S. Allén 9
702 24 örebro


Dealbator Fastigheter AB
Höglundag. 7
703 68 ÖREBRO


Egeryds Fastigheter AB
Idrottsvägen 31
702 32 Örebro


Ekströms Bygg AB, John
Ormestag. 1 B
702 83 ÖREBRO


Esswege Fastigheter AB
Nyg. 40
702 11 örebro


Fastighetsbyrån
Drottningg. 18
702 10 ÖREBRO


Husherren Fastigheter
Hagmarksg. 56
702 16 ÖREBRO


Husman Lokaler AB
Hagmarksg. 56
702 16 ÖREBRO


HusmanHagberg
Storg. 28
703 61 örebro


L. Lagefjäll AB
Virkesv. 4
703 63 örebro


LG Söderberg Fastigheter AB
Olaig. 5
703 61 örebro


Lindin Förvaltning AB
Guldbaggev. 11
702 30 ÖREBRO


Mäklarringen Örebro
Järnvägsg. 38
703 62 ÖREBRO


O Pettersson Fastigheter i Örebro AB
Lövstag. 7
703 56 örebro


Riksbyggen
Radiatorv. 6
702 27 ÖREBRO


SkandiaMäklarna
Orvar Bergmarks plats 2 A
702 23 ÖREBRO


ÖrebroBostäder AB
Drottningg. 33
702 22 örebro


Örhus Invest AB
Ekersg. 26
703 42 ÖREBRO

Annons:

Fastighetsägare i Örebro

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Örebro. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Örebro från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Örebro som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Örebro.

Fastighetsmäklare i Örebro

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Örebro så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Örebro från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Örebro riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Örebro

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånare: 107038, år 2010

Här finns mer information om staden Örebro.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.