Fastighetsbolag som har fastigheter i Odensbacken

Annons:
I Odensbacken finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Odensbacken. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Odensbacken. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Odensbacken så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Odensbacken så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Odensbacken så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Odensbacken. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Odensbacken har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Odensbacken

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Odensbacken har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Odensbacken. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Odensbacken du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Odensbacken kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Odensbacken om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Odensbacken. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Odensbacken som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Vinberg, Mats
HummelstaAspholmen Kontrollanten AB
019 - 27 65 00Derbol Samfällighetsförening
RösvTk-El Tomas Kållin
LännäsAspholmen Grosshandlaren AB
019 - 27 65 00Segersjö Invallningsföretag
MargretelundHyttåsen Fastighets AB
BoAspholmen Fastigheter Högspänningen AB
Bo


Aspholmen Järnmalmen AB
019 - 27 65 00Aspholmen Svetsaren AB
019 - 27 65 00Aspholmen Årsta 78:1 AB
Bo 1824
715 91 Odensbacken


Degeln, HB
019 - 27 65 00Hampetorp-Boda Vägsamfällighet
Ruddammen
715 93 Odensbacken


Naraden Åby KB
Bo 1824
715 91 Odensbacken


Peters Entreprenad & Uthyrning
Askers Byv. 6
715 94 ODENSBACKEN


Stewefeldt & Co KB
018 - 10 10 80U.J. Ventilation & Plåtslageri
Via 518
715 94 ODENSBACKEN


Östra Vinöns Samfällighetsförening
N. Vinön
715 93 Odensbacken

Annons:

Fastighetsägare i Odensbacken

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Odensbacken. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Odensbacken från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Odensbacken som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Odensbacken.

Fastighetsmäklare i Odensbacken

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Odensbacken så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Odensbacken från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Odensbacken riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Odensbacken

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånare: 1374, år 2010

Här finns mer information om staden Odensbacken.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.