Fastighetsbolag som har fastigheter i Nora

Annons:
I Nora finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nora. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nora. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nora så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nora så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nora så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nora. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nora har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nora

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nora har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nora. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nora du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nora kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nora om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nora. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nora som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Environmenttech
HammarbyNelad AB
Åkar-axels v. 10


Danskär AB
Kolmätareg. 28
713 32 Nora


Fastighetsbyrån Nora
Rådmansg. 15
713 31 NORA


Jaanka-Sama Invest AB
Industriv. 1
713 30 Nora


Melins Fastighetsförvaltning AB Nora
Noraskogsg. 10
713 32 Nora


Norabostäder AB
Ängg. 11
713 30 Nora

Annons:

Fastighetsägare i Nora

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nora. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nora från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nora som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nora.

Fastighetsmäklare i Nora

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nora så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nora från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nora riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nora

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånare: 6526, år 2010

Här finns mer information om staden Nora.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.