Fastighetsbolag som har fastigheter i Lindesberg

Annons:
I Lindesberg finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lindesberg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lindesberg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lindesberg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lindesberg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lindesberg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lindesberg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lindesberg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lindesberg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lindesberg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lindesberg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lindesberg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lindesberg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lindesberg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lindesberg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lindesberg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.

Havreängens Samfällighetsförening
Björkhyttev. 71 A
711 33 Lindesberg


LRF Konsult
Prästg. 6
711 30 LINDESBERG


Lindesbergsbostäder AB
Banv. 28
711 31 Lindesberg


Lund AB, Byggnadsfirman
Köpmang. 7
711 30 LINDESBERG


Mäklarhuset (Karins Mäkleri AB)
Kungsg. 40
711 30 LINDESBERG


Samuel Karlsson KB
Örebrov. 34
711 91 Lindesberg

Annons:

Fastighetsägare i Lindesberg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lindesberg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lindesberg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lindesberg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lindesberg.

Fastighetsmäklare i Lindesberg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lindesberg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lindesberg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lindesberg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lindesberg

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånare: 9149, år 2010

Här finns mer information om staden Lindesberg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.