Fastighetsbolag som har fastigheter i Laxå

Annons:
I Laxå finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Laxå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Laxå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Laxå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Laxå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Laxå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Laxå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Laxå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Laxå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Laxå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Laxå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Laxå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Laxå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Laxå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Laxå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Laxå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Car Expert In Sweden AB
Linnéag


Fratrum AB
Centrumhuset
695 30 Laxå


Laxå Kommunfastigheter AB
0584 - 47 35 00Laxå Kommunfastigheter AB
Casselg. 6
695 30 Laxå


Laxåhem AB
Casselg. 6
695 30 Laxå


Laxårondellen AB
Centrumtorget 3
695 30 Laxå


Laxåskogens Fastighets AB
Industriv. 6
695 30 Laxå


Sandlyckan AB
Sandlyckan 8
695 32 Laxå


Silicon Extrudering i Laxå Selab AB
Saltängsv. 1
695 31 LAXÅ

Annons:

Fastighetsägare i Laxå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Laxå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Laxå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Laxå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Laxå.

Fastighetsmäklare i Laxå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Laxå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Laxå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Laxå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Laxå

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånare: 3064, år 2010

Här finns mer information om staden Laxå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.